Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vindt je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Medewerker Klantenservice (32 uur)

MBO+/HBO-niveau

Omschrijving

Als medewerker klantenservice ben je intermediair tussen de klanten (ziekenhuizen) en Zorgservice XL, waarbij het verhogen en veiligstellen van de klanttevredenheid een belangrijk doel is. Je handelt klantvragen af die binnenkomen per telefoon, e-mail en via onze accountmanagers en legt deze op juiste wijze vast in onze callregistratie. Je draagt zorg voor adequate, snelle en kwalitatief goede opvolging.

Lees meer ....

Je houdt van hectiek maar behoudt tegelijkertijd de rust; geen dag is voorspelbaar. Je zal creatief moeten inspringen met alles wat op je afkomt. Je houdt hierbij overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Uiteraard doe je dit samen met de collega’s binnen de afdeling klantenservice en de andere afdelingen binnen Zorgservice XL. Naast de dagelijkse afhandeling van klantvragen, ben je samen met de collega’s verantwoordelijk voor de communicatie naar klanten, geef je training aan webshopgebruikers, ben je roulerend een aantal ochtenden aanspreekpunt voor onze klanten op locatie (inloopspreekuur) en ben je actief in het verder professionaliseren van onze dienstverlening. Je bent in staat verder te kijken dan het oplossen van incidenten alleen; je zoekt ook naar de rode draad en initieert verbetervoorstellen. 

Profiel ideale kandidaat:

 • MBO+/HBO niveau
 • Ruime ervaring met klantcontact (bij voorkeur vanuit dienstverlenende organisatie)
 • Zeer klant- en resultaatgericht (‘Getting things done’)
 • Doen wat je belooft
 • Representatief voorkomen
 • Stressbestendig (piekdrukte en hectiek zijn geen uitzonderingen)
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift. Je begrijpt het belang van communicatie
 • Ervaring supply chain is een pré

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Werkdagen in overleg. Flexibiliteit wordt verwacht om de minimale dagelijkse bezetting van een kleine afdeling te kunnen waarborgen (met name in vakantieperiode en bij ziekte).

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roel Bennik (Client Manager) 06-39221035. Uiteraard kan je alle verdere informatie over Zorgservice XL terugvinden op onze website www.zorgservicexl.nl

Solliciteren? Mail je sollicitatie met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae voor 1 maart 2019.

Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Medewerker Klantenservice

Omschrijving

Als Inkoper ICT / Facilitair ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket facilitaire, en ICT diensten / producten. Deze producten en diensten maken het mogelijk om een modern ziekenhuis goed te laten draaien en de patiënt zo goed mogelijk te behandelen en de organisatie te ondersteunen.Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je interne relaties, budgethouders en specialisten, waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

Inkoper Facilitair/ICT

HBO-/WO-niveau

Solliciteer voor de functie Inkoper Facilitair/ICT
Lees meer ....

Functie profiel

De Inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je onafhankelijk opstellen en je bent innovatiegericht. Zelfstandigheid, organisatiesensitiviteit, aanpassingsvermogen en veranderingsbekwaamheid zitten in je natuur. Je kijkt naar integrale processen en bezit een gedegen kennis van de aspecten van het inkoopspeelveld. Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je de mogelijkheden krijgt je verder te ontwikkelen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Supply Chain Engineer

HBO Supply Chain Management/Logistiek

Omschrijving

De supply chain engineer verbetert de ketensamenwerking vanaf leverancier naar onze klanten. Zo denk je na over het verbeteren van de processen voor inkomende en uitgaande logistieke stromen, zowel binnen ons distributiecentrum, als over leveringen naar onze klanten. Je houdt hierbij rekening met kwaliteit, kosten en klanttevredenheid.

Lees meer ....

Op basis van analyse en KPI’s doe je verbetervoorstellen om zo de optimale goederen- en informatiestroom te creëren. De supply chain engineer is verantwoordelijk voor het beschikbaar maken van kwalitatieve en kwantitatieve leverancier (management)informatie. De supply chain engineer geeft advies ter verbetering/optimalisatie van de kwaliteit van de supply chain processen en is verantwoordelijk voor procedures. Je werkt in deze rol nauw samen met de collega’s op het bedrijfsbureau, het distributiecentrum, (senior) Inkopers, assortimentsbeheerders en de Data Analist

Daarnaast participeert de supply chain engineer in een diversiteit aan logistieke (verbeter) projecten voor Zorgservice XL en haar klanten (ziekenhuizen).

Functie profiel

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting logistiek of supply chain management;
 • Enkele jaren relevante ervaring (voorraadbeheer, leveranciermanagement)
 • Heeft kennis van de werkwijze van andere afdelingen (Inkoop, ICT en F&A);
 •  Applicatiekennis en gedegen praktijkkennis van SAP, en Forecasting pakketten;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Expert in Excel;
 • Je hebt qua denkvermogen een gezonde mix tussen resultaat gerichtheid en analytisch denkvermogen.

Aanbod

ZorgserviceXL valt onder de CAO ziekenhuizen, inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 55. Het betreft een voltijd functie, 36 uur per week, in eerste instantie wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op verlenging.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Franka Romijn (Senior HR adviseur) of Erik Goldberg (manager logistiek) 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Supply Chaine Engineer

Finance Controller

HBO-/WO-niveau

Omschrijving

Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de totstandkoming van de maandafsluiting en de jaarrekening door het aanleveren, controleren en berekenen van financiële gegevens uit verschillende administraties. Je monitort dat de business handelt in lijn met het beleid van Zorgservice XL met betrekking tot bijvoorbeeld verslaggeving en belastingen. Je signaleert mogelijkheden ter verbetering van de performance en zorgt voor betrouwbare rapportages, goed werkende financiële processen, een goed werkend risicomanagement, de juiste controls en AO/IB.

Lees meer ....

Je gaat verder aan de slag met:

 • Maken van financiële analyses van de maandcijfers en het vaststellen van de betrouwbaarheid van deze cijfers.
 • Opstellen van begroting en het meerjarenplan van jouw portefeuille met focus op betrouwbaarheid van de cijfers.
 • Het analyseren van de resultaten en ondersteuning in de gehele planning & control cyclus op het gebied van de integrale bedrijfsvoering (financiën, productie).

Zijn we een match?

Je hebt interesse en ervaring met data analyses. Het inhoudelijk doorgronden van financiële overzichten en complexe processen zijn gesneden koek voor jou. Je bent dus conceptueel sterk en hebt een goed analytisch vermogen.

Je versterk ons team door:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in financieel / economische richting;
 • 3-5 jaar werkervaring bij een van de grote accountantskantoren;
 • overtuigingskracht en goede communicatievaardigheden;
 • stevige AO/IB kennis, het is een pré als je ervaring hebt met data analyse;
 • je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend.

Waar in de organisatie

Het team van Financial Control helpt bij het professionaliseren, het in control en conform wet- en regelgeving zijn, van de bedrijfsvoering, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van efficiency. Als Financial Controller ben je van harte welkom in ons team dat actief werkt aan de functie van ‘financial van de toekomst’ waarbij vooral de effecten van verregaande digitalisering een steeds toenemende rol gaan spelen. Samen werken we hard, want er is aardig wat te doen. Het team is dus volop in beweging wat veel variatie in je werk geeft en volop uitdaging. Naast dit mooie team en de uitdagingen bieden wij je uiteraard ook goede arbeidsvoorwaarden.

Aanbod

Als Finance controller zal je werken in een nieuwe functie binnen een dynamische organisatie die op een belangrijk punt staat en sterk inzet op professionalisering. Je zal een key rol spelen in de ontwikkeling van Zorgservice XL als uniek concept in Nederland in de inkoop en logistieke dienstverlening.

Zorgservice XL valt onder de CAO ziekenhuizen, inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Het betreft een voltijd functie, 36 uur per week, in eerste instantie wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op verlenging.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Franka Romijn (Senior HR adviseur) of Gani Gashi (CFO) 015 – 251 31 00.

Solliciteren? Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Finance Controller

Stagiair Bedrijfsbureau

 MBO administratief/logistiek

Omschrijving

De stagiair Bedrijfsbureau begeleidt de afdeling bij de totale goederenstroom van Zorgservice XL. De stagiair heeft de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van orders bij leveranciers en de opvolging hiervan voor een correcte en tijdige levering bij ZorgserviceXL en de ziekenhuizen. Hiertoe behoort het verwerken van orderbevestigingen, het nabellen (najagen) van (te late) orders en het oplossen van ontvangstafwijkingen.

Lees meer ....

De stagiair maakt deel uit van het bedrijfsbureau en valt onder het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca. 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal ca. 95 medewerkers.

Aanbod

ZorgserviceXL valt onder de CAO ziekenhuizen, een stagevergoeding is dan ook conform de CAO 335,00 euro bij een fulltime stage. Daarnaast bieden we een leuke en leerzame stage.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Paul ter Schegget, hoofd bedrijfsbureau op telefoonnummer 015 – 251 31 30.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Solliciteer voor de functie Stagiair Bedrijfsbureau