Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Logistiek medewerker

MBO-niveau

Omschrijving

Als logistiek medewerker neem je deel aan het logistieke proces in het Distributiecentrum en draag je mede aan een optimale en nauwkeurige uitvoering hiervan. In deze rol rapporteer je aan teamleider van het Distributiecentrum. In het Distributiecentrum werken ca. 35 medewerkers.

Tot de taken van een logistiek medewerker behoren:

 • Het accuraat picken en verpakken van (klant-) orders aan de hand van (elektronische) picklijsten.
 • Klaar maken / rangeren van klantbestellingen voor transport en (administratief) afhandelen van de klantroutes (transporten).
 • Ontvangen en controleren van inkomende goederen en accuraat inboeken in het ERP systeem.
 • Inruimen van goederen op de diverse magazijnlocaties.
 • Herbevoorraden van goederen op de picklocaties vanuit bulklocaties.
 • Afhandelen van retourgoederen en verzendklaar maken naar leveranciers.
 • Goederen periodiek controleren op vervaldata.
 • Uitvoeren van (periodieke) voorraadcontroles.
 • Uitvoeren van uitgangcontroles.
 • Houdt het magazijn (mede) op orde (dagelijkse schoonmaakactiviteiten).
Lees meer ....

Functieprofiel:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO-2 niveau afgerond en hebt (enige) ervaring met logistieke processen. Je bent een gedreven teamplayer, communicatief vaardig en je werkt nauwkeurig zodat het hele proces tijdig en correct verloopt. Je beschikt bij voorkeur over een geldig heftruckcertificaat, en hebt kennis of ervaring met ERP systemen.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG25. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares (HR Assistent) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM.

Solliciteer voor de functie Logistiek medewerker

Medewerker crediteuren

MBO-niveau

Omschrijving

Voor tijdelijke ondersteuning op de crediteuren administratie zijn wij per 1 december op zoek naar een Medewerker crediteuren. De crediteurenadministratie bestaat uit 5 medewerkers, verwerkt ruim 150.000 facturen per jaar en is onderdeel van de afdeling Financiën en Administratie.

De werkzaamheden van een crediteuren medewerker zijn:

 • Het verwerken van via mail en post binnenkomende facturen via ons geautomatiseerd systeem.
 • Behandeling van aanmaningen en vragen leveranciers.
 • Overleggen met inkopers om problematiek in het afhandelingsproces van de facturen veroorzaakt door leveranciers te bespreken.
 • Beheren van grootboekrekeningen “te ontvangen facturen” en “te ontvangen goederen”.
 • Betaalbaar stellen van facturen, voorbereiden van betaalruns en het verwerken van de betalingen.
 • Updaten van werkinstructies en processen.
Lees meer ....

Functieprofiel:

Je hebt een opleiding op minimaal MBO 4 afgerond en enige jaren werkervaring. Je bent kritisch en goed met cijfers, je werkt nauwkeurig zodat het hele proces, van administreren tot en met betalen van de facturen, tijdig en correct verloopt. Tevens ben je in staat goed overzicht te behouden en planmatig te werken. Je moet ook communicatief vaardig zijn, je hebt in deze functie te maken met zowel interne als externe contacten.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. De aanstelling is van tijdelijke aard voor de duur van 8 maanden.

Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares (HR Assistent) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM.

Solliciteer voor de functie Medewerker crediteuren