Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Senior Administrateur

HBO-niveau

Omschrijving

Voor deze brede functie van Senior Administrateur zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met analytisch vermogen en kennis/ervaring op boekhoudkundig gebied. Je vindt het leuk om problemen op te lossen. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je nauwkeurig.

Lees meer ....

Functieprofiel

De financiële administratie kent geen geheimen voor jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onder meer de grootboekadministratie, de salarisadministratie, de BTW-aangifte en coördineer je de werkzaamheden op de crediteurenadministratie. Je stelt de budgetten op, kunt zelfstandig de jaarrekening opstellen en begeleidt de accountantscontroles. Je bent verantwoordelijk voor de balans (incl. balansdossier en exploitatierekening) en het vereffenen van de balansrekeningen. Daarnaast adviseer je het management aan de hand van de door jou opgestelde periodieke cijfers (maand- en jaarrapportage) en lever je het management maandelijks de Management Informatie Set (MIS) aan.

Overige vereisten:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur SPD).
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring; ervaring in de inkoop en logistiek sector is een pré.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, een ondernemende en verbindende instelling en weet van aanpakken.
  • Je bent communicatief vaardig op elk gewenst niveau en hebt een goed analytisch vermogen.
  • Kennis en ervaring met SAP is een pré.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gina Lemmers (HR Adviseur) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw Gina Lemmers, HRM.
Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Senior Administrateur

Senior inkoper

HBO-niveau

Omschrijving

Als Senior inkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket in facilitaire, ICT en-of medische diensten/producten.

Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je de relaties, budgethouders en specialisten, in de ziekenhuizen waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

Lees meer ....

Functieprofiel

De Senior inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je als een onafhankelijke onderhandelaar opstellen die in staat is om de beste deals voor de ziekenhuizen te realiseren. Daarnaast ben je bewust goede contract-administratie en product/leveranciers-implementatie belangrijk is voor het succes.

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig en hebt ruime ervaring (bij voorkeur in de ziekenhuiszorg).

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten aan respect en integriteit. Ongetwijfeld voor jou ook belangrijke waarden.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar de mogelijkheid krijgt je verder te ontplooien en ontwikkelen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m.
aan: Zorgservice XL, t.a.v. Gina Lemmers, afdeling HRM.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roel Bennik (Directeur Inkoop) via 015 – 251 31 10.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer voor de functie Senior inkoper