Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Receptionist(e)-/-Secretaresse

MBO niveau

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers, klanten, toeleveranciers en collega’s. Je weet dan ook als geen ander op een juiste manier invulling te geven aan een gastvrije omgeving, zowel telefonisch als in persoon. Je bent het visitekaartje van het bedrijf!

Ook ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van binnenkomende telefoongesprekken, het verwerken van in- en uitgaande post, het beheren van diverse mailboxen en het regelen en coördineren van secretariële, facilitaire en logistieke zaken

Daarnaast ondersteun je de Office Manager en andere afdelingen binnen onze organisatie, waar nodig, met administratieve werkzaamheden. Je werkt in deze rol zelfstandig en rapporteert aan de Office Manager.

Lees meer ....

Functieprofiel
Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-niveau 3 opleiding en hebt een aantal jaren werkervaring als Receptioniste/Secretaresse;

 • Je bent service- en klantgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal; in woord en geschrift
 • Goede kennis van MS Office;
 • Sociaal en proactief;
 • Oplossingsgericht en nauwkeurig;

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden,
eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 30. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares (HR Assistent) of Martine Peters (Office Manager) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Receptionist(e)-/-Secretaresse

Medewerker Crediteuren

MBO niveau

Omschrijving

Voor ondersteuning op de crediteuren administratie zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteuren voor 36 uur per week. De crediteurenadministratie bestaat uit 6 medewerkers, verwerkt ruim 150.000 facturen per jaar en is onderdeel van de afdeling Financiën en Administratie.

De werkzaamheden van een crediteuren medewerker zijn:

 • Het zelfstandig beheren van je eigen inkoopgroep;
 • Tijdige, juiste en volledige verwerking van mutaties in de crediteuren administratie;
 • Overleggen met stakeholders om problematiek in het afhandelingsproces van de facturen samen op te lossen;
 • Beheren van grootboekrekeningen “te ontvangen facturen” en “te ontvangen goederen”;
 • Betaalbaar stellen van facturen, voorbereiden van betaalruns en het verwerken van de betalingen;
 • Het verwerken van via mail en post binnenkomende facturen via ons geautomatiseerd systeem (SAP);
 • Ondersteunende F&A werkzaamheden.
Lees meer ....

Functieprofiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met (enige) werkervaring die mee wilt werken in een sociaal en gedreven team. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig zodat het hele proces, van administreren tot en met betalen van de facturen, tijdig en correct verloopt. Tevens ben je stressbesteding en kan je snel schakelen. In deze functie heb je nauw contact met andere afdelingen en ben je in staat om op het juiste moment jouw collega’s in te schakelen.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares (HR Assistent) en Sara Vermeulen (Teamleider Crediteuren) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Medewerker Crediteuren

Medewerker Orderadministratie

MBO niveau

Omschrijving

Voor tijdelijke ondersteuning op de afdeling Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een Medewerker Orderadministratie voor 36 uur per week.

Als medewerker orderadministratie heb je de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van goederen bij leveranciers en de opvolging hiervan. Jij bewaakt dat bestelde goederen correct en op tijd bij Zorgservice XL of direct bij de aangesloten ziekenhuizen worden geleverd. Hiertoe behoort, naast het bestellen, het administratief verwerken van orderbevestigingen en het onderhouden van dagelijks contact met leveranciers over de operationele performance, alsook afstemming m.b.t. de beschikbaarheid van noodzakelijke alternatieven in het geval van leverproblemen.

Daarnaast heb je contact met de klant met als doel hen te informeren over afwijkingen die zijn ontstaan in het bestelproces zoals het verwerken van retourverzoeken en verwerken van Veiligheidsmeldingen of Recalls.

Je werkt in deze rol nauw samen met de collega’s op het bedrijfsbureau en rapporteert aan het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca. 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal ca. 100 medewerkers.

Lees meer ....

Functieprofiel

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding;
 • Relevante administratieve werkervaring;
 • Kennis en ervaring van ERP systemen (SAP is een pré);
 • Kennis van inkoop, voorraadbeheer en financiële processen;
 • Oplossingsgericht;
 • Vasthoudend en proactief;
 • Kan goed in teamverband werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 7 maanden met een mogelijke verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares  (HR Assistent) of Jaap van Wijk (Hoofd bedrijfsbureau) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren? Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Medewerker Orderadministratie

Assortimentscoördinator

HBO niveau

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het betaalbaar houden van de zorg in Nederland en heb je een passie voor assortimentsbeheer? Ben je analytisch ingesteld en geïnteresseerd in medische verbruiksartikelen en apparatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Omschrijving

Ter uitbreiding van onze afdeling Assortimentsbeheer zoeken wij twee Assortimentscoördinatoren voor 36 uur per week.

De Assortimentscoördinator is de spin in het web bij het samenstellen en beheren van (standaard)
assortimenten binnen Zorgservice XL. Een belangrijk onderdeel hiervan is het alternatieven proces waarbij tijdig adequate vervangende artikelen dienen te worden gezocht voor artikelen met leveringsproblemen of artikelen die door de leverancier uit het assortiment worden verwijderd. Daarnaast behandel je de technische productklachten en ben je binnen Zorgservice XL en voor de ziekenhuizen het vaste aanspreekpunt voor de inhoudelijke aspecten rondom deze twee activiteiten.

Lees meer ....

Functieprofiel
Wat we zoeken? In de rol van Assortimentscoördinator is het belangrijk dat je over een gezonde dosis
nieuwsgierigheid beschikt, je oplossingsgericht kunt werken en niet terugdeinst voor een uitdaging. Omdat je verder de spil bent tussen de interne organisatie en de ziekenhuizen spreekt het voor zich dat je een betrokken teamplayer en communicator met verbindende vaardigheden bent. Je wordt blij van het boeken van resultaten ook wanneer deze onder (tijds)druk moeten worden gerealiseerd.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten ons aan respect en integriteit. Ongetwijfeld voor jou ook belangrijke waarden.

Wij vragen

Een (verpleegkundige) HBO-opleiding of minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • Ervaring in de zorg is een pré;
 • Kennis en ervaring met kwaliteitssystemen en kwaliteitsnormen in de zorg;
 • Ervaring met projectmatig werken binnen een complexe organisatie.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 50. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. In deze rol werk je vanuit ons kantoor in Delfgauw en ben je frequent aanwezig bij de aangesloten ziekenhuizen. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chantal Lie Tjauw ( Manager Assortimentsbeheer, Klantenservice en Operationele Inkoop a.i.) 015 – 251 31 10.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Assortimentscoördinator