Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Teamleider Distributiecentrum

HBO niveau

Omschrijving

Als teamleider van het distributiecentrum geef je leiding aan het team van logistiek medewerkers (ca. 35 medewerkers, met en zonder coördinerende taken) zowel in het Distributiecentrum in Delfgauw als ook in de ziekenhuizen (waar van toepassing) en stuur je tevens de chauffeurs aan. Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede personeelsbezetting en het voeren van verzuim-, jaar- en beoordelingsgesprekken. Je coacht en ondersteunt de medewerkers en voert periodiek afdelingsoverleggen. Je rapporteert aan de manager Logistiek.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en kwalitatief goede afhandeling van de goederen ontvangst, opslag, magazijnbeheer, orderafhandeling en distributie van goederen bestemd voor onze ziekenhuizen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading binnen 2 locaties van onze ziekenhuizen. Je werkt nauw samen met de afdeling bedrijfsbureau en collega teamleiders in de ziekenhuizen. Je stuurt en schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, initieert en realiseert uitdagingen en verbeteringen, controleert en stuurt bij wanneer dat nodig is. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de conditie van het magazijn, de middelen alsook orde en netheid in het DC.

Ook participeer je in de beleidsvoorbereiding, -vorming en –uitvoering binnen ZXL en de afdeling logistiek in het bijzonder, en levert periodiek performance rapportages aan. Je speelt daarnaast een belangrijke rol in de ontwikkeling en uitvoering van de roadmap van het DC, en levert ondersteuning bij de selectie en implementatie van een nieuw ERP systeem.

 

Lees meer ....

Functieprofiel:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting Logistiek;
 • Je hebt ruime werkervaring in een complexe logistieke omgeving, en hebt ervaring met logistieke processen en systemen;
 • Je bent flexibel, gedreven, communicatief sterk, overtuigend, geeft coachend leiding en houdt daarbij het doel voor ogen;
 • Je bent analytisch sterk en resultaatgericht;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met ERP systemen (SAP) en applicaties als Word en Excel.

 

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG55. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) of Paul ter Schegget (Manager Logistiek) via 015 – 251 31 00.

 

Solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. naar sollicitaties@zorgservicexl.nl aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw G. Lemmers.

 

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Teamleider Distributiecentrum

Administratief medewerker

HBO/WO-niveau

Omschrijving

Ben jij een ambitieuze HBO of WO student of pas afgestudeerde die niet stil wil zitten? Weet jij van aanpakken, wil je goed verdienen en wil jij voor je CV waardevolle werkervaring op doen? Kom onze afdeling Financiën & Bedrijfsvoering dan tijdelijk ondersteunen in de volgende werkzaamheden:

 • Updaten SAP data t.b.v. procesoptimalisaties;
 • Verwerken prijsverschillen;
 • Omzetten van contracten naar nieuwe inkopers;
 • Invoeren van contracten in Manage Engine;
 • Ondersteunen bij de jaarlijkse cataloguscontrole;
 • Administratieve werkzaamheden op crediteurenafdeling (scannen, boeken facturen);
 • Andere voorkomende werkzaamheden.

Bij Zorgservice XL zijn we altijd op zoek naar talent. Lever je tijdens de tijdelijke opdracht uitstekende werk? Wellicht ben jij dan de gelukkige die ook na de opdracht mag blijven!

Lees meer ....

Functieprofiel:

 • Je bent bezig met een HBO of WO studie (bij voorkeur in een financiële richting) of hebt deze net afgerond;
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent communicatief sterk;
 • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur per week);
 • Je kunt goed samenwerken, maar functioneert ook zelfstandig goed.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG45 (vanaf €2.319 bruto). Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. De aanstelling is in beginsel van tijdelijke aard voor de duur van 6 maanden. Ben jij de perfecte match? Dan is er de mogelijkheid om bij ons in dienst te treden voor de langere termijn.

Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) of Jan Strengers (Directeur Financiën & Bedrijfsvoering) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren? Mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. naar sollicitaties@zorgservicexl.nl aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw G. Lemmers.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Administratief medewerker

(Oproep) Chauffeur

VMBO-niveau

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het transport van en naar het centrale magazijn naar de verschillende locaties van de deelnemende ziekenhuizen. Je controleert of de lading veilig geladen is en op de aanwezigheid en juistheid van benodigde documenten en vergunningen. Geconstateerde beschadigingen bij het laden en lossen van goederen meld je bij de leidinggevende. Je voert de werkopdrachten uit en de daarbij behorende werkinstructies. Tot slot zorg je voor het reinigen en in goede staat houden van het transportmiddel en toebehoren.

Lees meer ....

Functieprofiel

Je hebt een afgeronde Lbo/Vmbo-opleiding en bent in het bezit van een B t/m E rijbewijs, chauffeursdiploma en het ADR certificaat. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als chauffeur en kennis van de procedures bij laden en lossen. Je werkt gestructureerd en accuraat en je beschikt over een grote mate van flexibiliteit. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beschikt over een dienstverlenende instelling. Voor deze functie is een hoge mate van zelfwerkzaamheid, initiatief en oplossingsgericht denken vereist.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) of Manfred van Leeuwen (Teamleider Distributiecentrum) via 015 – 251 31 10.

Solliciteren?

Mail je sollicitatie naar sollicitaties@zorgservicexl.nl t.a.v. mevrouw G. Lemmers met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae voor 23 juli 2021. Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie (Oproep) Chauffeur

Medewerker Orderadministratie

MBO-niveau

Omschrijving

Als medewerker orderadministratie heb je de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van goederen bij leveranciers en de opvolging hiervan. Jij bewaakt dat bestelde goederen correct en op tijd bij Zorgservice XL of direct bij de aangesloten ziekenhuizen worden geleverd. Hiertoe behoort naast het bestellen, het administratief verwerken van orderbevestigingen en onderhoudt je dagelijks contacten met leveranciers over de operationele performance, alsook afstemming m.b.t. beschikbaarheid noodzakelijke alternatieven in geval van leverproblemen.

Daarnaast heb je contacten met de klanten met als doel hen te informeren over afwijkingen die zijn ontstaan in het bestelproces, verwerken van retourverzoeken en verwerken van Veiligheidsmeldingen of Recalls.

Je werkt in deze rol nauw samen met de collega’s op het bedrijfsbureau en rapporteert aan het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca. 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal ca. 100 medewerkers.

Lees meer ....

Functieprofiel

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding;
 • Relevante administratieve werkervaring;
 • Kennis en ervaring van ERP systemen (SAP is een pré);
 • Kennis van inkoop, voorraadbeheer en financiële processen;
 • Oplossingsgericht;
 • Vasthoudend en pro-actief;
 • Kan goed in teamverband werken;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) of Jaap van Wijk (Hoofd bedrijfsbureau) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Mail z.s.m. je sollicitatie naar sollicitaties@zorgservicexl.nl t.a.v. mevr. G. Lemmers met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae. Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Medewerker Orderadministratie