Onze openstaande vacatures

Hier vindt u al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. U kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen!

Op dit moment hebben wij drie vacatures openstaan.

Inkoper Facilitair/ICT

Delfgauw – 36 uur – minimaal HBO

Omschrijving

Als Inkoper ICT / Facilitair ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket facilitaire, en ICT diensten / producten. Deze producten en diensten maken het mogelijk om een modern ziekenhuis goed te laten draaien en de patiënt zo goed mogelijk te behandelen en de organisatie te ondersteunen.Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je interne relaties, budgethouders en specialisten, waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

 

Functie profiel

De Inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je onafhankelijk opstellen en je bent innovatiegericht. Zelfstandigheid, organisatiesensitiviteit, aanpassingsvermogen en veranderingsbekwaamheid zitten in je natuur. Je kijkt naar integrale processen en bezit een gedegen kennis van de aspecten van het inkoopspeelveld. Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je de mogelijkheden krijgt je verder te ontwikkelen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Inkoper Facilitair/ICT

Supply chain planner

Delfgauw – 36 uur – minimaal HBO

Omschrijving

De supply chain planner zorgt voor een optimale stroom van goederen en (supply chain) informatie en is verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het DC. Hij/zij werkt nauw samen met (senior) Inkopers, assortimentsbeheerders, de Business Analist en bestelcoördinatoren. Daarnaast is de supply chain planner verantwoordelijk voor het beschikbaar maken van kwalitatieve en kwantitatieve managementinformatie. De supply chain planner geeft advies ter verbetering/optimalisatie van de kwaliteit van de supply chain processen en is verantwoordelijk voor procedures. Daarnaast participeert de supply chain planner in een diversiteit aan logistieke (verbeter) projecten voor Zorgservice XL en haar klanten (ziekenhuizen). De supply chain planner maakt deel uit van het bedrijfsbureau en valt onder het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal 95 medewerkers.

Functie profiel

• Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting inkoop, logistiek of supply chain management;
• Enkele Jaren relevante ervaring (voorraadbeheer, forecasting);
• Heeft kennis van de werkwijze van andere afdelingen (Inkoop, IC en F&A);
• Applicatiekennis en gedegen praktijkkennis van SAP, EveryAngle en Forecasting pakketten;
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Expert in Excel;
• Kennis van Access;
• Heeft analytisch en oplossingsgericht denkvermogen; is in staat snel informative te verzamelen, op te nemen en te analyseren.

Aanbod

ZorgserviceXL valt onder de CAO ziekenhuizen, inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 55. Het betreft een voltijd functie, 36 uur per week, in eerste instantie wordt een jaarcontract geboden met uitzicht op verlenging.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Franka Romijn (Senior HR adviseur) of Erik Goldberg (manager logistiek) 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Supply Chain planner

Stagiair Bedrijfsbureau

Delfgauw  – MBO administratief/logistiek

Omschrijving

De stagiair Bedrijfsbureau begeleidt de afdeling bij de totale goederenstroom van Zorgservice XL. De stagiair heeft de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van orders bij leveranciers en de opvolging hiervan voor een correcte en tijdige levering bij ZorgserviceXL en de ziekenhuizen. Hiertoe behoort het verwerken van orderbevestigingen, het nabellen (najagen) van (te late) orders en het oplossen van ontvangstafwijkingen.

De stagiair maakt deel uit van het bedrijfsbureau en valt onder het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca. 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal ca. 95 medewerkers.

Aanbod

ZorgserviceXL valt onder de CAO ziekenhuizen, een stagevergoeding is dan ook conform de CAO 335,00 euro bij een fulltime stage. Daarnaast bieden we een leuke en leerzame stage.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Paul ter Schegget, hoofd bedrijfsbureau op telefoonnummer 015 – 251 31 30.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw F. Romijn, HRM.
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Solliciteer voor de functie Stagiair Bedrijfsbureau