Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Inkoper

HBO niveau

Omschrijving

Onze organisatie bevindt zich in een dynamische periode waarin veel veranderingen worden doorgevoerd. Gezond ondernemerschap en kwalitatief hoogwaardige zorg gaan hierbij hand in hand. De inkoopafdeling heeft een centrale rol binnen het inkoopproces. Het doel van het proces tactisch inkopen is het op een verantwoorde en transparante wijze inkopen van investeringsgoederen, diensten door derden en exploitatiegoederen (tender gerelateerde producten, ge- en verbruiksmaterialen en medische hulpmiddelen).

Als je bij ons aan de slag gaat als tactisch inkoper dan ben je hier veel mee bezig:

  • Bemiddelen tussen de gebruikers en de leveranciersmarkt;
  • Verkopen van Zorgservice XL en de ziekenhuizen naar de markt toe;
  • Verkopen van leveranciers naar de gebruikers in het ziekenhuis toe;
  • Onderhandelen van de “best deal”;
  • Administreren van het tactische inkoopproces;
  • Communiceren van het inkoopproces.

Alle inkopen zijn gericht op het bereiken van toegevoegde waarde door een juiste verhouding tussen prijs, prestatie en kwaliteit. In deze functie bemiddel je dan ook tussen Zorgservice XL (namens de ziekenhuizen) en de leveranciersmarkt. In deze functie draag je bij aan de uitvoering van strategische inkoop (d.w.z. vernieuwend, ondersteunend aan de organisatiedoelen en proactief).

Lees meer ....

Functieprofiel

Persoonlijke eigenschappen en vaardigheden vinden wij voor deze functie belangrijker dan je specifieke diploma. Het spreekt natuurlijk wel vanzelf dat je HBO- werk en denkniveau hebt. Nu je in je eerste, misschien tweede baan werkt ben je aan het nadenken over je volgende stap. Je wilt jouw ondernemende kwaliteiten graag gebruiken. Je bent een stevige persoonlijkheid met goede sociale en onderhandelingsvaardigheden. Die heb je zeker nodig om de beste deal eruit te halen waarbij je ook moet kunnen omgaan met weerstand en de verschillende belangen die een rol spelen. Je bent goed in het opbouwen van relaties en deze onderhouden. Je weet hoe je moet beïnvloeden waar dat nodig is, maar dat doe je natuurlijk integer.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden,
eigenaarschap nemen en we hechten aan respect en integriteit. Ongetwijfeld ook voor jou belangrijke
waarden.

Aanbod

Deze functie is een goede volgende loopbaanstap. Je kunt deze functie naar je eigen hand zetten, dit vind je ook leuk. Het hoeft geen gespreid bed te zijn, je mag ook langs nog niet gebaande wegen het resultaat bereiken, graag zelfs.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 55 (minimaal €2.567,- bruto op fulltime basis). Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Veronique Lenos (Assistente Inkoop) via 015 – 251 31 10.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m. via
aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw G. Lemmers, HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie Inkoper

Senior inkoper

HBO-niveau

Omschrijving

Als Senior inkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket in facilitaire, ICT en-of medische diensten/producten.

Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je de relaties, budgethouders en specialisten, in de ziekenhuizen waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

Lees meer ....

Functieprofiel

De Senior inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je als een onafhankelijke onderhandelaar opstellen die in staat is om de beste deals voor de ziekenhuizen te realiseren. Daarnaast ben je bewust goede contract-administratie en product/leveranciers-implementatie belangrijk is voor het succes.

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig en hebt ruime ervaring (bij voorkeur in de ziekenhuiszorg).

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten aan respect en integriteit. Ongetwijfeld voor jou ook belangrijke waarden.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar de mogelijkheid krijgt je verder te ontplooien en ontwikkelen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m.
aan: Zorgservice XL, t.a.v. Gina Lemmers, afdeling HRM.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Veronique Lenos – Odijk (Assistent Inkoop) via 015 – 251 31 10.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer voor de functie Senior inkoper