Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Teamleider crediteuren

HBO niveau

Omschrijving

Voor deze brede functie van Teamleider crediteuren zijn wij op zoek naar een stevige persoonlijkheid met analytisch vermogen en kennis/ervaring op boekhoudkundig gebied. Je vindt het leuk om problemen op te lossen. Daarnaast ben je proactief ingesteld en resultaatgericht.

De crediteurenadministratie bestaat uit 5 medewerkers, verwerkt ruim 120.000 facturen per jaar en maakt deel uit van de afdeling Financiën en Bedrijfsvoering. Jij bent de inspirator en verbinder van het team en zorgt voor een goede en prettige werksfeer. Je kan goed omgaan met tijdelijke piekbelastingen en kan goed prioriteiten stellen. Je draagt zorg voor een goede dienstverlening binnen de organisatie en naar onze collega’s binnen de ziekenhuizen. Daarnaast ben je in staat om verder te kijken dan je eigen vakgebied en weet je processen in de keten te verbeteren.

Kern van de functie:

 • Geeft leiding aan het team crediteuren (5 medewerkers).
 • Draagt zorg voor een effectieve, efficiënte en tijdige uitvoering van de werkzaamheden van de afdeling
 • Bewaakt kwaliteit en kwantiteit van uitgevoerde werkzaamheden.
 • Signaleert, analyseert en rapporteert knelpunten van de afdeling en haar werkzaamheden.
 • Rapporteert aan de Directeur Financiën en Bedrijfsvoering.
 • Aanspreekpunt voor controlling  m.b.t. ao-ic gerelateerde zaken.
 • Neemt deel/geeft leiding aan diverse afdelingsoverkoepelende projecten en organisatie brede procesoptimalisaties.
Lees meer ....

Functieprofiel

 • Kennis op HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van administratieve processen binnen en buiten het werkgebied.
 • Affiniteit met ICT-systemen
 • Kennis van actuele ontwikkeling op het vakgebied
 • Kennis van LEAN of een vergelijkbare methode is gewenst.
 • Daarnaast is de teamleider crediteuren klantgericht, resultaatgericht, analytisch en verbindend.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 50/55 (max salaris €4.391 per maand, exclusief 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering). Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw Gina Lemmers, HRM. Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Teamleider crediteuren

Medewerker Crediteuren

MBO niveau

Omschrijving

Voor ondersteuning op de crediteuren administratie zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteuren voor 36 uur per week. De crediteurenadministratie bestaat uit 6 medewerkers, verwerkt ruim 150.000 facturen per jaar en is onderdeel van de afdeling Financiën en Administratie.

De werkzaamheden van een crediteuren medewerker zijn:

 • Het zelfstandig beheren van je eigen inkoopgroep;
 • Tijdige, juiste en volledige verwerking van mutaties in de crediteuren administratie;
 • Overleggen met stakeholders om problematiek in het afhandelingsproces van de facturen samen op te lossen;
 • Beheren van grootboekrekeningen “te ontvangen facturen” en “te ontvangen goederen”;
 • Betaalbaar stellen van facturen, voorbereiden van betaalruns en het verwerken van de betalingen;
 • Het verwerken van via mail en post binnenkomende facturen via ons geautomatiseerd systeem (SAP);
 • Ondersteunende F&A werkzaamheden.
Lees meer ....

Functieprofiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met (enige) werkervaring die mee wilt werken in een sociaal en gedreven team. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig zodat het hele proces, van administreren tot en met betalen van de facturen, tijdig en correct verloopt. Tevens ben je stressbesteding en kan je snel schakelen. In deze functie heb je nauw contact met andere afdelingen en ben je in staat om op het juiste moment jouw collega’s in te schakelen.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remie Vermeulen (Controller) of Petra Bernauer (HR Adviseur) 015 – 251 31 10.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw J.P. Bernauer, HRM.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Medewerker Crediteuren