Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Teamleider crediteuren

HBO niveau

Omschrijving

Voor deze brede functie van Teamleider crediteuren zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid met analytisch vermogen en kennis/ervaring op boekhoudkundig gebied. Je vindt het leuk om problemen op te lossen. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je nauwkeurig.

De crediteurenadministratie bestaat uit 5 medewerkers, verwerkt ruim 150.000 facturen per jaar  en maakt deel uit van de afdeling Financiën en Administratie. Jij bent als teamleider de inspirator en verbinder van het team en zorgt voor een goede en prettige werksfeer. Je kan goed omgaan met tijdelijke piekbelastingen, kan goed prioriteiten stellen en hebt oog voor continu verbeteren van processen en zorgt voor een goede dienstverlening binnen de organisatie en naar onze klanten (de ziekenhuizen).

 • Geeft leiding aan het team crediteuren (5 medewerkers).
 • Draagt zorg voor een effectieve, efficiënte en tijdige uitvoering van de werkzaamheden van de afdeling o.a. door het coördineren van de workload.
 • Bewaakt kwaliteit en kwantiteit van uitgevoerde werkzaamheden.
 • Signaleert, analyseert en rapporteert knelpunten van de afdeling en haar werkzaamheden.
 • De teamleider crediteuren rapporteert aan de Directeur Financiën en Bedrijfsvoering.
 • De teamleider crediteuren is aanspreekpunt voor controlling  m.b.t. ao-ic gerelateerde zaken.
 • Hij/zij is eerste aanspreekpunt i.v.m. diverse projecten (bijv. EDI, aansluiting nieuwe ziekenhuizen).
 • De teamleider neemt deel/geeft leiding aan diverse afdeling overkoepelende projecten.
Lees meer ....

Functieprofiel

 • Kennis op HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van administratieve processen binnen en buiten het werkgebied.
 • Affiniteit met ICT-systemen (SAP, Odoo, Office, BI) .
 • Kennis van actuele ontwikkeling op het vakgebied ( crediteuren en FA-breed).
 • Daarnaast heeft de teamleider crediteuren kennis genomen van de kernwaarden van ZXL. (klantgerichtheid, eigenaarschap, nieuwsgierigheid, verbinden en plezier) en committeert hierin om deze te respecteren en uit te dragen binnen de afdeling en daarbuiten..

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 50/55 (max salaris € 4.391 per maand, exclusief 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering). Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gina Lemmers (HR Adviseur) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw Gina Lemmers, HRM.
Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Teamleider crediteuren

Supply chain planner

HBO-niveau

Omschrijving

De Supply chain planner maakt deel uit van het bedrijfsbureau en valt onder het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca 10 fte en behoort tot de afdeling Logistiek. Zorgservice XL telt in totaal ca 100 medewerkers.

De Supply chain planner verbetert de ketensamenwerking vanaf leverancier tot aan onze klanten. Zo werk je aan het verbeteren van de processen voor inkomende goederen vanaf leveranciers, uitgaande logistieke stromen naar onze klanten, alsook processen binnen ons distributiecentrum. Je houdt hierbij rekening met kwaliteit, kosten en klanttevredenheid.

Op basis van analyses en KPI’s doe je verbetervoorstellen om zo de optimale goederen- en informatiestroom te creëren en implementeer je deze verbeteringen waar mogelijk. De Supply chain planner is verantwoordelijk voor het beschikbaar maken van kwalitatieve en kwantitatieve leveranciers (management)informatie, en geeft advies ter verbetering/optimalisatie van de kwaliteit van de supply chain processen en procedures.

Je werkt in deze rol nauw samen met de collega’s op het bedrijfsbureau, het distributiecentrum, Inkopers, assortimentsbeheerders, Data Analist en leveranciers. Daarnaast participeert de Supply chain planner in een diversiteit aan logistieke (verbeter)projecten voor Zorgservice XL en haar klanten (ziekenhuizen).

Lees meer ....

Functieprofiel

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting Logistiek of Supply chain management;
 • Enkele jaren relevante ervaring (voorraadbeheer, leveranciersmanagement);
 • APICS certificaat is een pré;
 • Heeft kennis van de werkwijze van andere afdelingen (Inkoop, ICT en F&A);
 • Applicatiekennis en gedegen praktijkkennis van SAP, Qlik en Forecasting pakketten;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Expert in Excel;
 • Je beschikt over een gezonde mix tussen resultaat gerichtheid en analytisch denkvermogen.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG 50 of FWG 55. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Gina Lemmers (Manager HR & Legal) of Jaap van Wijk (Hoofd bedrijfsbureau) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Mail z.s.m. je sollicitatie naar sollicitaties@zorgservicexl.nl met uitgebreide motivatie en Curriculum Vitae. Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Supply chain planner

Medewerker Crediteuren

MBO niveau

Omschrijving

Voor ondersteuning op de crediteuren administratie zijn wij op zoek naar een Medewerker Crediteuren voor 36 uur per week. De crediteurenadministratie bestaat uit 6 medewerkers, verwerkt ruim 150.000 facturen per jaar en is onderdeel van de afdeling Financiën en Administratie.

De werkzaamheden van een crediteuren medewerker zijn:

 • Het zelfstandig beheren van je eigen inkoopgroep;
 • Tijdige, juiste en volledige verwerking van mutaties in de crediteuren administratie;
 • Overleggen met stakeholders om problematiek in het afhandelingsproces van de facturen samen op te lossen;
 • Beheren van grootboekrekeningen “te ontvangen facturen” en “te ontvangen goederen”;
 • Betaalbaar stellen van facturen, voorbereiden van betaalruns en het verwerken van de betalingen;
 • Het verwerken van via mail en post binnenkomende facturen via ons geautomatiseerd systeem (SAP);
 • Ondersteunende F&A werkzaamheden.
Lees meer ....

Functieprofiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met (enige) werkervaring die mee wilt werken in een sociaal en gedreven team. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig zodat het hele proces, van administreren tot en met betalen van de facturen, tijdig en correct verloopt. Tevens ben je stressbesteding en kan je snel schakelen. In deze functie heb je nauw contact met andere afdelingen en ben je in staat om op het juiste moment jouw collega’s in te schakelen.

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbondenheid, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG35. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze functie kan er contact opgenomen worden met Kelly Silva Soares (HR Assistent) en Sara Vermeulen (Teamleider Crediteuren) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw K.S Silva Soares, HRM.

SOLLICITEER VOOR DE FUNCTIE Medewerker Crediteuren