Onze openstaande vacatures

Wil jij samen met ons de zorgkosten helpen te verlagen en onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken? Hier vind je al onze huidige openstaande vacatures en stageopdrachten. Je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

Business controller

HBO-/WO-niveau

Omschrijving

In deze zeer brede rol sta je als business controller dichtbij de verschillende taken van de financiële afdeling en vervul je een sleutelrol in het maken van strategische keuzes in de operations. Je krijgt de kans om de ambities van dit bedrijf waar te maken. Je rol is tweeledig:

Lees meer ....

Functieprofiel

Controlling:

 • Als business controller stel je rapporten op, maak je forecasts, budgetten en analyses.
 • Met onze BI tool (Qlik) steek je rapporteringen in een nieuw jasje.
 • Je maakt what-if analyses en business cases op basis van scenario’s.
 • Fungeren als sparring partner & adviseur naar diverse stakeholders binnen de organisatie.

Project & Processen:

 • Je stelt business- plannen op en geeft adviezen op financieel gebied aan andere afdelingen (inkoop, logistiek en ICT).
 • Je analyseert de haalbaarheid en de payoff van verschillende projecten.
 • Je brengt Controlling naar een “next level” en zorgt ervoor dat er efficiënter en procesgerichter samengewerkt wordt. Je houdt rekening met Lean.
 • Intern auditen en borgen van de ISAE 3402 type 2/het borgen van de AO/IC van Zorgservice XL.
 • Opzetten activity based costing.

We zijn op zoek naar iemand die deze rol tot een nog groter succes kan maken. Hiervoor kijken we vooral naar jouw instelling en doorgroeimogelijkheden op de lange termijn. Heb je een proactieve houding, analytisch vermogen en heb je affiniteit met cijfers dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 Overige vereisten:

 • Je hebt een opleiding op HBO-/WO-niveau richting BE of AC.
 • Je hebt twee tot vijf jaar werkervaring binnen controlling; ervaring in de inkoop en logistieke sector is een pré.
 • Je bent professioneel, overtuigend, hebt een hands-on mentaliteit en bent communicatief vaardig op elk gewenst niveau.
 • Je bent een teamspeler, proactief en je hebt een ondernemende, verbindende instelling.
 • Je hebt een sterke affiniteit met cijfers en een goed analytisch vermogen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend.

Aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding in FWG60. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je je verder kunt ontplooien en ontwikkelen. Zorgservice XL heeft een 36-urige werkweek.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gina Lemmers (HR Adviseur) via 015 – 251 31 00.

Solliciteren?
Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw Gina Lemmers, HRM.
Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie DC proces Engineer

DC Proces Engineer

HBO-niveau

Omschrijving

Als DC proces Engineer draag je zorg voor een continu, effectieve en efficiënte fysieke inrichting van het Distributiecentrum en een veilige werkomgeving. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en opzetten van efficiënte procedures en werkinstructies in samenwerking met DC-teamleider. Het leiden/ uitvoeren van logistieke projecten(zowel intern als in de ziekenhuizen).  Tevens draag je zorg voor interne en externe audits en zorg je dat de organisatie handelt conform richtlijnen ISO9001. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de productklachten en je draagt zorg dat binnen de gehele organisatie de juiste dashboards/KPI’s worden geïmplementeerd.

Lees meer ....

Functieprofiel
Wat we zoeken? In de rol van DC Proces Engineer is het belangrijk dat je als persoon te typeren bent als daadkrachtig en kwaliteitsgericht met een sterke focus op het resultaat. Je bent een echte teamplayer en je staat op communicatief vlak stevig in je schoenen. Je achterhaalt altijd de relevante data en feiten, stelt de juiste vragen en bent in staat processen en systemen te vereenvoudigen. Tenslotte beschik je over de passie en ambitie om ‘the best in class’ in de zorg te worden (en te blijven).

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten veel waarde aan respect en integriteit. Ongetwijfeld voor jou ook belangrijke waarden.

Overige vereisten:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding richting logistiek / bedrijfskunde
 • Ruime relevante werkervaring in complexe logistieke distributie centra
 • Ruime kennis van E2E supply chain (pré in de ziekenhuiszorg)
 • Kennis van Lean & Six Sigma (voorkeur blackbelt)
 • Ruime kennis van ISO-normeringen en certificerings- en auditproces
 • Heeft ervaring m.b.t. steriele en gevaarlijke goederenstromen
 • Ervaring met ICT systemen (SAP is een pré)
 • Goede communicatieve vaardigheden, teamplayer
 • Analytisch vermogen
 • Heeft het vermogen tot versimpelen van processen en systemen

 Aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontplooien en ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze functie
kan er contact opgenomen worden met Paul ter Schegget (Manager Logistiek) via 06-13 69 32 70. Uiteraard vind je alle verdere informatie over Zorgservice XL terug op onze website www.zorgservicexl.nl

Solliciteren?
Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een uitgebreide motivatiebrief en Curriculum Vitae aan: Zorgservice XL, t.a.v. mevrouw Gina Lemmers, HRM.
Er wordt gelijktijdig zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor de functie DC proces Engineer

Senior inkoper

HBO-niveau

Omschrijving

Als Senior inkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor de tactische en strategische inkoop van een specifiek pakket in facilitaire, ICT en-of medische diensten/producten.

Vanuit jouw deskundigheid en marktkennis adviseer je de relaties, budgethouders en specialisten, in de ziekenhuizen waarbij het belang van de patiënt en de klanttevredenheid voorop staat.

Lees meer ....

Functieprofiel

De Senior inkoper die wij zoeken toont lef en leiderschap. Je bent een volwaardig business partner, inspirerend, verrassend en je hebt overtuigingskracht. Je kunt je als een onafhankelijke onderhandelaar opstellen die in staat is om de beste deals voor de ziekenhuizen te realiseren. Daarnaast ben je bewust goede contract-administratie en product/leveranciers-implementatie belangrijk is voor het succes.

Je functioneert op HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met een afgeronde opleiding NEVI Professional en NEVI Expert of gelijkwaardig en hebt ruime ervaring (bij voorkeur in de ziekenhuiszorg).

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten aan respect en integriteit. Ongetwijfeld voor jou ook belangrijke waarden.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen waarbij inschaling gebeurt op basis van ervaring en opleiding. Verder bieden we je een dynamische en professionele werkomgeving waar de mogelijkheid krijgt je verder te ontplooien en ontwikkelen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m.
aan: Zorgservice XL, t.a.v. Gina Lemmers, afdeling HRM.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roel Bennik (Directeur Inkoop) via 015 – 251 31 10.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer voor de functie Senior inkoper

Afstudeerders

HBO-/WO-niveau

Ben jij ambitieus, gedreven, leergierig en zoekend naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Start je afstudeeropdracht bij ons!

Lees meer ....

Binnen Zorgservice XL zijn wij op zoek naar een aantal afstudeerders voor de afdeling Logistiek en Inkoop, met affiniteit voor de zorg. Onderwerpen dienen in overleg te worden overeengekomen, maar hierbij alvast een indruk van de mogelijke onderwerpen per afdeling.

Afdeling logistiek:

 • Bestelloze leveringen/ automatische herbevoorrading
 • Optimalisatie kastenbeheer
 • Efficiency verbetering binnen het DC
 • Lay-out study DC
 • Verbeteren orderconsolidatie

Functieprofiel

 • Je bent een HBO-/WO afstudeerder (Logistiek)
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je wilt graag ervaring op doen in een dynamische dienstverlenend bedrijf in de zorg

Wat vinden we verder belangrijk binnen Zorgservice XL? We staan voor klantgerichtheid, verbinden, eigenaarschap nemen en we hechten aan respect en integriteit. Ongetwijfeld ook voor jou belangrijke waarden.

Aanbod
Goede begeleiding binnen een dynamische en professionele werkomgeving waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. De stagevergoeding is conform CAO Ziekhuizen.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m.
aan: Zorgservice XL, t.a.v. Gina Lemmers, afdeling HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer voor een afstudeerstage

Stagiair Bedrijfsbureau

 MBO administratief/logistiek

Omschrijving

De stagiair Bedrijfsbureau begeleidt de afdeling bij de totale goederenstroom van Zorgservice XL. De stagiair heeft de uitvoerende verantwoordelijkheid voor het bestellen van orders bij leveranciers en de opvolging hiervan voor een correcte en tijdige levering bij ZorgserviceXL en de ziekenhuizen. Hiertoe behoort het verwerken van orderbevestigingen, het nabellen (najagen) van (te late) orders en het oplossen van ontvangstafwijkingen.

Lees meer ....

De stagiair maakt deel uit van het bedrijfsbureau en valt onder het hoofd Bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau bestaat uit ca. 10 fte en Zorgservice XL telt in totaal ca. 95 medewerkers.

Aanbod

ZorgserviceXL valt onder de CAO ziekenhuizen, een stagevergoeding is dan ook conform de CAO 335,00 euro bij een fulltime stage. Daarnaast bieden we een leuke en leerzame stage.

Heb je vragen omtrent deze functie dan kan je contact opnemen met Jaap van Wijk, hoofd bedrijfsbureau op telefoonnummer via 015 – 251 31 10.

Solliciteren?

Klik hieronder en mail je je sollicitatie met een motivatiebrief en Curriculum Vitae z.s.m.
aan: Zorgservice XL, t.a.v. afdeling HRM.

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.

Solliciteer voor de functie Stagiair Bedrijfsbureau