Wie we zijn

Als enige partij in Nederland verzorgt Zorgservice XL het totale proces van inkoop en logistiek voor ziekenhuizen; van bestelling tot levering en factuurafhandeling. Wij ondersteunen ziekenhuizen met efficiënte en effectieve goederen-en dienstenstromen in de E2E Supply Chain, van achter de deur tot bij de patiënt.

Missie

Optimaal assortimentsbeheer en professionele inkoop voor en met ziekenhuizen. Betrouwbare, efficiënte, flexibele en volgbare goederenstroom voor en in ziekenhuizen. Veilig, full-control, transparant en geautomatiseerd betalingsproces aan de leveranciers. Maximale samenwerking met ziekenhuizen en inkooporganisaties.

Visie

Zorgservice XL neemt de regie in een optimale samenwerking met alle belanghebbenden in de ziekenhuizen. Het resultaat is dat we op het gebied van inkoop en logistiek gezamenlijk de kwaliteit en service verbeteren en tegelijkertijd de integrale kosten verlagen.

Geschiedenis

Zorgservice XL vierde in 2019 alweer haar 10 jarige bestaan. Sinds de oprichting zijn er verschillende successen en ontwikkelingen op het gebied van besparingen, logistieke dienstverlening, ICT systemen en zijn er drie nieuwe klanten aangesloten.

Lees meer over onze geschiedenis

Kwaliteitsbeleid

De directie verplicht zichzelf tot het naleven van de voorschriften volgens de ISO 9001:2015 en verklaart al het nodige te doen om het kwaliteitssysteem, zoals in het kwaliteitshandboek beschreven, actueel te houden en de effectiviteit van het systeem continue te verbeteren.

Lees meer over ons kwaliteitsbeleid

Ons managementteam

FrankMink

Frank Mink
Algemeen Directeur a.i.

jan s

Jan Strengers
Directeur Financiën en Bedrijfsvoering a.i.

roel

Roel Bennik
Directeur Inkoop & Klantenservice

Inkoopvoorwaarden ZXL

Gina Lemmers
Manager HR & Legal

Paul

Paul ter Schegget
Manager Logistiek

rienk

Rienk Rooders
Hoofd Inkoop a.i.