Wie we zijn

Als enige partij in Nederland verzorgt Zorgservice XL het totale proces van inkoop en logistiek voor ziekenhuizen; van bestelling tot levering en factuurafhandeling. Wij ondersteunen ziekenhuizen met efficiënte en effectieve goederen-en dienstenstromen in de E2E Supply Chain, van achter de deur tot bij de patiënt.

Missie

Zorgservice XL is opgericht om te ontzorgen met een professionele, kosten efficiënte dienstverlening op inkoop, bestellen, logistiek en factuurafhandeling. Ziekenhuizen kunnen zich concentreren op hun kerntaken.

Zorgservice XL helpt de ziekenhuizen tegen optimale voorwaarden in te kopen, beter dan standalone. Professionele inkopers van Zorgservice XL dragen de best mogelijke alternatieven aan en zorgen voor de juiste informatie bij de eindbeslisser.

Zorgservice XL borgt beschikbaarheid van artikelen.

Onze logistiek zorgt voor een optimale dienstverlening tegen acceptabele kosten.

Visie

De kosten in de zorg nemen jaar na jaar toe, door vergrijzing en technologische ontwikkeling (aanbod schept vraag). Overheid/politiek en verzekeraars proberen de kostenstijging te beteugelen hetgeen druk op de ziekenhuis sector zet. De machtsverhouding in de medische sector is, zeker in vergelijking met andere sectoren, niet gebalanceerd.

Zorgservice XL biedt tegenwicht aan de leveranciersmacht door krachtbundeling en professionalisme.

Geschiedenis

Zorgservice XL vierde in 2019 alweer haar 10 jarige bestaan. Sinds de oprichting zijn er verschillende successen en ontwikkelingen op het gebied van besparingen, logistieke dienstverlening, ICT systemen en zijn er drie nieuwe klanten aangesloten.

Lees meer over onze geschiedenis

Kwaliteitsbeleid

De directie verplicht zichzelf tot het naleven van de voorschriften volgens de ISO 9001:2015 en verklaart al het nodige te doen om het kwaliteitssysteem, zoals in het kwaliteitshandboek beschreven, actueel te houden en de effectiviteit van het systeem continue te verbeteren.

Lees meer over ons kwaliteitsbeleid

Het managementteam

Alexandra nieuw

Alexandra
van Leeuwen
Directeur-Bestuurder

 

astrid nieuw

Astrid Westerman
Directeur Financiën & Bedrijfsvoering 

stefan

Stefan van de Crommenacker
Directeur Inkoop

Diederik

Diederik Uytenbogaart
Manager Contract & Leveranciersmanagement

zoller2

Jeroen Zoller
Manager Logistiek & Operatie

gina

Gina Lemmers
Manager HR & Legal