Inkoopvoorwaarden

Op alle offerteaanvragen, tenders, orders en nieuwe raam- en projectovereenkomsten die Zorgservice XL en haar klanten aangaan, zijn de algemene inkoopvoorwaarden gezondheidszorg (AIVG) 2017 van toepassing. Naast de algemene inkoopvoorwaarden heeft Zorgservice XL een aantal aanvullingen op deze voorwaarden en is er voor leveranciers die zaken met ons (gaan) doen een Leverings- en verpakkingsvoorschrift van kracht. Voor ICT projecten en inhuur van PNIL geldt dat er aanvullende modules op de AIVG 2017 van toepassing zijn. Via onderstaande links kunt u per onderdeel de betreffende informatie raadplegen.

De algemene inkoopvoorwaarden (AIVG 2017) zijn een update van de voorwaarden die in 2014 zijn opgesteld. U kunt de voorwaarden hier raadplegen.

De algemene inkoopvoorwaarden (AIVG 2022) zijn een update van de voorwaarden die in 2017 zijn opgesteld. U kunt de voorwaarden hier raadplegen.

De AIVG2017 kent een modulaire opbouw. Naast een algemene module is er een module voor ICT en voor personeel niet in loondienst (PNIL). U kunt de module voor ICT hier raadplegen.

De AIVG2017 kent een modulaire opbouw. Naast een algemene module is er een module voor ICT en voor personeel niet in loondienst (PNIL). U kunt de module voor PNIL hier raadplegen.

Zorgservice XL hanteert standaard een aantal aanvullingen op de AIVG 2022. U kunt de aanvullingen hier raadplegen.

Zorgservice XL hanteert standaard Verpakkings- en leveringsvoorschriften. U kunt deze  hier raadplegen.