Unieke combinatie van inkoop, logistiek en factuurverwerking

Vanuit ons distributiecentrum in Delfgauw leveren we dagelijkse de bestelde artikelen tot aan de achterdeur van het ziekenhuis of tot in de voorraadkasten op de ziekenhuisafdeling. Hiermee nemen wij (retour)logistiek, voorraad- en IT-beheer rond ERP voor ziekenhuizen uit handen (*). Doordat we voor ieder ziekenhuis alle individuele inkoopprojecten kunnen verzorgen, hebben aangesloten ziekenhuizen daarnaast ook geen eigen inkooporganisatie meer nodig en kan maximaal geprofiteerd worden van onze inkoopprofessionaliteit. Ervaren inkopers werken hierbij intensief samen met “onze” ziekenhuizen om producten, diensten en investeringen te standaardiseren.

(*) ZXL is in het bezit van het ISO9001:2015 en ISAE 3402 certificaat.

Inkoop

Samenwerking is dé manier waarop ons inkoopteam slimme inkoopdeals voor de aangesloten ziekenhuizen realiseert. De zorgkosten zijn hoog, maar door samen te werken en slim in te kopen, kan veel worden bespaard voor de ziekenhuizen. Geld wat direct terugkeert naar de zorg!
Onze Strategische inkopers inventariseren de eisen en wensen per project in samenwerking met de experts uit de ziekenhuizen. Met specialistische kennis van de markt behalen we kwalitatieve en kwantitatieve inkoopvoordelen en ontzorgen wij zonder winstoogmerk.

Lees meer over Inkoop

Logistiek

Vanuit ons distributiecentrum leveren we dagelijkse de bestelde artikelen tot aan de voorraadkasten in de ziekenhuisafdeling. Ons team facilitair bestaat uit bijna dertig logistiek medewerkers, die dagelijks de orders klaarmaken voor verzending naar onze klanten. Onze eigen vervoerders bezorgen de leveringen bij de ziekenhuizen. In het HAGAZiekenhuis Zoetermeer verzorgt een klein logistiek team van Zorgservice XL de bestelling via kastscanning en de levering van de magazijnartikelen tot in de kast.

Lees meer over Logistiek